LA NOSTRA VIDA D'AULA

viernes, 6 de mayo de 2022

ACTIVITATS PRE COLÒNIES CALA JONDAL


COLÒNIES CALA JONDAL

Bon dia famílies com ja sabeu aquests dies han estat dies de molta emoció, nirvis i pors. La noticia de les colònies va ser una sorpresa molt gran per tots! Però ja sabíem que sortiríem molts de dubtes, pors i reptes que havíem de superar, per aquest motiu el dies previs a l’acampada hem fet moltes activitats per ajudar-los en aquest aspecte.

La nostra estimada Senyora Biblioteca ens va portar aquesta motxilla amb una carta i un conte. En aquest moment vàrem fer una conversa de que pensaven que hi havia a la motxilla i qui l’havia deixat. Tot d’una varen dir la Senyora Biblioteca, i es que com ens coneix tant ja sabia que sortirien algunes pors. Ens va portar el conta de l’Heroïna Supersònica i al dia següent ens va dur uns potets amb receptes per vèncer les nostres pors.

 





A més a més, també hem mirat el conte de “La provisión de besos de Zea” i hem fet la nostra provisió!

 

També hem contat contes amb la nostra classe a les fosques i amb llanternes! i com alguns tenien un poc de por decidirem demanar-li a la Senyora Biblioteca "Spray antimonstres" !

 





 

Hem fet activitats de matemàtiques, on havien d’agafar només els sous per pagar el dinar o per als més atrevits i atrevides fer el repte de pagar TOT el campament! (46€)

 


Imprescindible fer la llista de totes les coses que hem de ficar a la motxilla! aquesta activitat la vàrem fer per grups cooperatius i després l'expossarem a la festra d'infants.

 

  

  

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario