LA NOSTRA VIDA D'AULA

lunes, 5 de octubre de 2020

BENVINGUTS A AQUEST NOU CURS!


 

Apreciades famílies, us donem la benvinguda de nou! 

Després de tant de temps tornem amb moltes ganes i il·lusió malgrat ser un curs diferent però sense deixar de ser especial, màgic i ple d’aprenentatges i aventures.
 
Enguany mitjançant el bloc podreu fer un seguiment de les diferents propostes que anem fent a l’aula:

 

Algunes d’aquestes activitats que hem fet aquests primers són:

 

- Convertir l’espai en la nostra aula:

 

Cream el nostre espai per l'assemblea, les fotos amb el dia del nostre aniversaris, cartells amb els noms per guardar les sabates i les feinetes i un autoretracte pel nostre calaix! 













També varem coincidir en que podria ser molt interessant tenir plantes a l'aula perque aquesta fos més acollidora i na Jessica ens va ajudar a plantar-les 




 

- Descobrir les diferents propostes del pati:


 









 

 - Dinàmiques de cohesió: Les dinàmiques ens permeten potenciar que els infants es coneguin més entre ells i així crear un clima agradable a l’aula i cohesionar el grupUna de les dinàmiques és la: "qui sóc?" en la qual tots es alumnes seuen en rotllana. Un infant es tapa els ulls i l'altre ha de dir: bon dia (nom) qui sóc?  Si endevina qui és passa al centre. Amb aquesta dinàmica vàrem conèixer que per la veu podem conèixer les persones, si jugam, compartir, conversem.. ens podem coneixem molt millor.

 


       

 

- Creació de les normes d'aula per aconseguir una bona convivència, com per exemple aixecar el braç per parlar, seure com els indis, canviar-mos les abates per entrar a l'aula...







- Responsabilitats dins l’aula: responsable de passar llista, de mirar quin temps fa, de netetjar i de regar les plantes!





ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT AQUESTA ENTRADA AL BLOC!






2 comentarios: