LA NOSTRA VIDA D'AULA

lunes, 16 de marzo de 2020

JO EM QUEDO A CASA. 16 DE MARÇ




- A més, us deixem un enllaç al blog d’anglès on trobareu diversos recursos per a treballar en aquesta llengua, preparat pels especialistes d’anglès de l’escola. 

És important que mantingueu unes RUTINES DIÀRIES,us adjuntam un petit document on parlem de la importància de rutines, normes, hàbits i l’activitat lúdica. 

https://drive.google.com/file/d/1paM1guV616v14JN6eR7mzKStrytVsWzZ/view

Aquí teniu un horari aproximat:

  • 8-9h: Aixecar-se, vestir-se autònomament, esmorzar, rentar-se les dents…
  • 9-10:30h: Temps per fer alguna de les feinetes de l’escola, ja sigui de la proposta d’activitats i/o del repte del blog.
  • 10:30-11:30h: Temps per esmorzar i joc lliure. Poden ajudar a parar taula i/o preparar un esmorzar saludable. 
  • 11:30-14h: Temps per compartir amb les mestres com han anat les activitats, us animam a compartir al blog comentaris (quina activitat heu fet, com ha anat…) o fotos, que ens podeu fer arribar a través del representant d’aula i naltros les penjarem al blog. Teniu les mestres a la vostra disposició en aquesta franja horària per a qualsevol dubte o consulta.
    Gràcies per la vostra col·laboració
Les tutores d’infantil



  
EL REPTE D’AVUI:

DESPRÉS DE LA TORMENTA SEMPRE ARRIBA LA CALMA, EL SOL I UN ARC DE SANT MARTÍ. PER AIXÒ, EL PRIMER REPTE CONSTA EN FER UN UN DIBUIX O PRODUCCIÓ DE L’ARC DE SANT MARTÍ, COM A SÍMBOL DE QUE TOT ANIRÀ BÉ. EL POTS DIBUIXAR COM MÉS T’AGRADI, APUNTA EN EL FOLI: #JO EM QUEDO A CASA. DESPRÉS POTS PENJAR-LO A UNA FINESTRA DE CASA. 




FINS DEMÀ INVESTIGADORS I INVESTIGADORES DE LA MAR!




Heu d’estar pendents del blog ja que cada dia trobareu una activitat/repte diferent per a realitzar! Us animem a que aneu fent fotos de les activitats que us proposem i, si ens les envieu, nosaltres les adjuntarem al blog! Les podeu fer arribar a la mare representant i ella a jo. Moltes gràcies!




   


 

      

   


   

 




2 comentarios:

  1. Lo de coger el lápiz no le gusta mucho, así que primero dibujó con pintura una carretera para sus coches, y el arcoíris....bueno, lo coloreó un poquito...

    ResponderEliminar